Interesse?

Ga via de button naar de contactpagina en laat je gegevens achter, dan wordt je snel gebeld voor het maken van een eerste geheel vrijblijvende kennismakingsafspraak. Diensten

Loopbaanbegeleiding

Je vraagt je af of huidige baan nog bij je past. Je voelt je gevangen in een sleur, hebt geen zin om te gaan werken en telt de uren af. Je wilt iets anders, maar weet niet wat. Middels een loopbaanadviestraject ontdek je of je huidige baan nog bij je past. En als dat niet zo is, wat past dan wel? 

De lengte van het traject is afhankelijk van jouw vraag en jouw situatie. Over het algemeen duurt een traject zes tot acht gesprekken. Je krijgt verschillende opdrachten en we maken eventueel gebruik van een test.


Outplacement

Een outplacementtraject kan bestaan uit de volgende onderdelen:

  • Ontslag nemen of krijgen betekent dat je afscheid neemt van zekerheid, structuur en collega's. Soms uit vrij wil, soms niet, maar hoe dan ook: je moet een ontslag verwerken. Als je hierbij hulp nodig hebt, kan ik die bieden.
  • Je hebt zicht nodig op jouw kwaliteiten, vaardigheden, voorwaarden en waarden. Oftewel: wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik? Plus: waar ontbreekt het eventueel nog aan of wat kan ik nog leren?
  • Jobmarketing; Hoe betreed je de arbeidsmarkt? Je brengt jouw netwerk in kaart en je maakt een goed cv, een aantrekkelijk profiel en een duidelijke sollicitatiebrief of -mail. En als je vervolgens uitgenodigd wordt voor een gesprek weet je je goed te presenteren en jouw ambities, kwaliteiten en wensen te voorwoorden.
  • In je nieuwe baan loop je wellicht tegen een aantal punten aan. Je moet opnieuw de balans tussen werk en privé vinden of je voelt je wat onzeker. Ik kan je coachen om zo vertrouwen te krijgen en te houden. 

Jobcrafting

Jouw werk is zo verkeerd nog niet, maar ergens schuurt het. Je wilt niet weg, maar je wilt je werk graag anders inrichten. Bijvoorbeeld andere talenten benutten of taken anders indelen. Ik begeleid je om de vinger op de juiste plek te leggen en het gesprek aan te gaan met jouw werkgever of leidinggevende.

Voor werkgevers is jobcrafting dé methode voor duurzame inzetbaarheid en het behoud van medewerkers.

 

Jobmarketing

Daar ga je: opnieuw werk vinden en dus solliciteren. Hoe doe je dat anno 2017?

 

Ik denk met je mee hoe je je netwerk in kunt zetten en jezelf in de kijker kunt spelen. Samen bekijken we jouw cv en jouw profiel en je gaat aan de slag om potentiële werkgevers te benaderen. Hoe laat je zien dat jij de juiste kandidaat bent voor die baan? En wat doe je tijdens een sollicitatiegesprek? Ik coach je zodat jij je goed kunt presenteren en feilloos weet hoe je diegene(n) aan de andere kant van de tafel kunt overtuigen van jouw geschiktheid.

 

Ooit gehoord van de elevator pitch? Jezelf presenteren in welgeteld één minuut, ontzettend belangrijk bij netwerken en solliciteren. Samen werken we aan een krachtige pitch die duidelijk maakt waar jij voor staat en wat jij te bieden hebt.

 


Interesse?

Ga via de button naar de contactpagina en laat je gegevens achter, dan wordt je snel gebeld voor het maken van een eerste geheel vrijblijvende kennismakingsafspraak.