Referenties

"Krientje heeft me super geholpen met mijn studie loopbaan traject. Ze heeft samen met mij vol overtuiging gezocht naar de beste studie voor mij. Krientje kan heel goed naar je luisteren en ze weet de perfecte vragen aan je te stellen, waardoor je echt op een andere manier naar jezelf gaat kijken.
Dankzij Krientje kan ik nu vol enthousiasme en zelfvertrouwen gaan beginnen aan mijn nieuwe studie.  Bedankt voor de fijne samenwerking!"

Na het afronden van haar mbo-studie had deze dame het gevoel dat er iets anders moest zijn dat beter bij haar past. Het was een mooie zoektocht en nu gaat ze een andere richting in die goed past bij wat ze belangrijk vindt in haar leven.

Ik zat een tijdje met mezelf in de knoop. Ik wist niet meer wat ik wilde doen, of wat ik moest doen, voor school, of werk. Door hierover te gaan praten ben ik bij Krientje terecht gekomen. Zij heeft mij laten in zien wat ik allemaal te bieden heb, en waar mijn interesses liggen.
Door dit traject aan te zijn gegaan heb ik veel over mezelf geleerd, en ben ik ervan overtuigd dat ik nu weet wat ik wil gaan doen.
Ze heeft me niet alleen geholpen met het maken van een keuze op het gebied van werk en school. Ze heeft me ook laten inzien dat ik niet bang of onzeker hoef te zijn over mijn eigen vaardigheden. Ik ben Krientje dankbaar voor wat ze heeft kunnen betekenen voor mij!

Deze dame heeft een studieloopbaantraject gevolgd en gaat haar hart volgen, een super mooie opleiding!


"Ik heb een leuke tijd bij Krientje gehad en het voelt al snel vertrouwd. Ik vind dat ze goed inzicht heeft in iemand z’n interesses. Ik ben blij dat Krientje me heeft kunnen helpen en dat ik er nu uit ben wat ik precies wil.

 heel erg bedankt !"

 Deze studente is bijna klaar met haar mbo 2 opleiding en wil graag nog verder studeren, maar dan in een hele andere richting als waarvoor ze nu haar diploma gaat halen.


"Met behulp Krientje is het mij gelukt om een nieuwe baan te vinden waar ik nu met veel nieuwsgierigheid, vertrouwen en een gezonde dosis spanning in november aan ga beginnen. Dankzij Krientje kan ik met zelfvertrouwen beginnen bij mijn nieuwe baan, omdat ik nu weet dat ik met mijn vaardigheden daar op de juiste plek zit. Krientje, bedankt!"

Toen Daisy haar contract niet werd verlengd wilde ze onderzoeken of ze wat anders wilde of een baan waar ze voor opgeleid is. In een bijzonder loopbaantraject vond ze haar antwoord. 


"Dankzij jouw begeleiding zie ik wat mijn kwaliteiten zijn en wat mijn passie is. Ik durf nu het pad te volgen wat ik graag zou willen. Het traject heeft mijn ogen geopend. Bedankt voor alles!" 

Maria volgde een loopbaantraject bij Kroon Loopbaanadvies. Ze wilde weer gaan werken nadat ze zes jaar thuis was geweest voor haar kinderen. Ze wist echter niet wat ze wilde doen en waar ze moest beginnen. Na het loopbaantraject heeft ze haar pad helder voor ogen! "Ik ga met ontzettend veel energie en enthousiasme beginnen aan mijn vervolgopleiding. Ik voel me echt gelukkig bij de opleiding waar ik voor gekozen heb. Krientje heeft mij professioneel en persoonlijk begeleid en haalde er alles uit om mij motivatie en vertrouwen te geven." 

Ellen volgde het studiekeuzetraject en gaat haar toekomst met het volste vertrouwen tegemoet. 


"Ik zocht een nieuwe uitdaging in een andere branche. En ik kan je vertellen: dat is niet gemakkelijk voor een 50-plusser! Ik wist alleen dat ik mensen wilde helpen en in een andere bedrijfstak aan de slag wilde dan waar ik voorheen werkte. Verder had ik geen helder beeld. Krientje begeleidde me intensief. Ze hield me spiegels voor en schuwde opbouwende kritiek niet. Ook zette ze haar brede netwerk in. Ik heb nu echt helder voor ogen welke kant ik op moet en ik kan gericht gaan solliciteren. 

Deze 50-plusser volgde een outplacementtraject 


"Krientje begeleidde mij en mijn groepsleden tijdens het Studentlab, een project vanuit de overheid. Ze gaf duidelijke feedback waardoor we tot een beter eindproduct gekomen zijn. Bovendien hebben we als groep een leerzaam proces doorgemaakt."

"Het coachingstraject van Krientje was leerzaam en gezellig. Dankzij haar enthousiasme en deskundigheid hebben we als team een goed plan ontwikkeld om de doorstroom vanuit MBO naar HBO te verbeteren."

"Krientje heeft 100% aandacht voor je. Ze is ervaren en enthousiast, luistert goed, vraagt door en analyseert. Top!"

Aldus studenten die deelnamen aan het project StudentLab vanuit het Ministerie van OCW