Wie ben ik?

Niemand anders dan jijzelf regisseert jouw loopbaan. Dat is mijn overtuiging. Het is echter niet altijd gemakkelijk om de regie te voeren. Soms kun je wel wat hulp gebruiken bij het maken van de juiste keuze. Een keuze die recht doet aan jouw talent en jou een mooie plek in deze maatschappij geeft. Die plek verdient iedereen. De twinkeling in ogen van iemand die op de juiste plek is beland, geeft mij veel energie. Ik maak ontzettend graag werk van jouw talent!

 

Mijn trajecten zijn praktisch en doelgericht. We stropen onze mouwen op en gaan doen wat gedaan moet worden. Je gaat daadwerkelijk stappen zetten en ik rust niet totdat het doel, jóuw doel, bereikt is. Deze aanpak komt voort uit mijn eigen ervaring. Want inderdaad: ook ik had eigenlijk alles. Een goede baan, leuke collega's en veel ervaring. Maar ook innerlijke onrust omdat er 'iets niet klopte'. Ik startte samen met een loopbaanadviseur een zoektocht en genoot niet alleen van het eindresultaat, maar ook van het proces. Zo ontstond mijn eigen bedrijf. Het is mijn talent om werk te maken van andersmans talent.

 

Uiteraard heb ik de nodige opleidingen en trainingen gevolgd. Ik ben erkend loopbaanprofessional en voldoe aan de eisen van de beroepsvereniging Noloc. Bovendien ben ik groot voorstander van 'een leven lang leren' en net klaar met de opleiding tot Talentencoach.